Dierenarts vrijwilligerswerk


LWC heeft een dierenarts vrijwilligerswerk programma om het dierenartsen team in het opvangcentrum te assisteren. We zijn op zoek naar gekwalificeerde dierenartsen, bij voorkeur met ervaring met het werken met wilde dieren. Deze vrijwilligersfunctie is een roterende functie en is voor een minimale periode van 6 maanden.

Het LWC dierenartsen team bestaat uit 2 dierenartsen en een laborante. Gezamenlijk zijn ze verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg van de nieuwe binnen gebrachte dieren en de 300 dieren waar het opvangcentrum voor zorgt.

De LWC dierenkliniek heeft een eigen laboratorium met de mogelijkheid om alle basis hematologische, parasitaire en microbiologische analyses uit te voeren, waardoor men in staat is om hoogwaardige zorg te leveren aan alle dieren die in het opvangcentrum aanwezig zijn.

De dierenarts vrijwilliger werkt in de dierenkliniek en wordt deel van het dierenartsen team. Dit is een geweldige mogelijkheid om een verschil te maken voor de dieren die onze hulp hard nodig. Ook om samen te werken met de lokale bevolking en met bedreigde Centraal Afrikaanse wilde dierensoorten !

Vragen?

Als je geïnteresseerd bent in deze vrijwilligersfunctie bij het LWC programma “Dierenarts vrijwilligerswerk”, mail dan in het Engels  naar info@limbewildlife.org