Educatie

Home   LWC opvangcentrum   Educatie

Het Limbe Wildlife Centrum heeft een eigen onderwijsprogramma gericht op het behouden en beschermen van de natuur. Met een gemiddelde van 45.000 Kameroens bezoekers per jaar is het DE gelegenheid om het publiek te onderwijzen over natuurbehoud.

Het LWC educatie team:

  • Bezoekt meer dan 1100 studenten in 9 scholen;
  • Hebben een eigen natuurclub, waarbij meer dan 300 kinderen zijn aangesloten;
  • Verzorgen dagelijks rondleidingen door het opvancentrum.

Donatie voor educatie gevenOok u kunt ons helpen om een nieuwe generatie lokale inwoners enthousiast te maken voor het behoud van hun natuur door op de Donatie button hiernaast te klikken!

 

activities - conservation edu - outreach education

In het educatieprogramma  aan de studenten wordt er vooral aandacht besteed aan het beschermen en het behouden van de natuur. Op de foto hierboven ziet u Glenn John les geven op een school. Primaten, wilde dieren, illegale stroperijen en de gevaren daarvan, de ecologie en vooral het effect van de mensheid hierop zijn dan de onderwerpen. Met de kinderen uit de Natuur Club, worden natuurgebieden bezocht en worden er veldtochten gemaakt. Door middel van theater krijgen de kinderen,  op een speelse manier , alles over natuurbehoud uitgelegd. Op de foto hieronder ziet u Wilson aan het werk.

Mactivities - conservation edu -wilson giving tour

nature club