Medische hulp


Het Limbe Wildlife Centrum heeft haar eigen dierenkliniek. Een behandelruimte en een diagnostisch laboratorium. Ook hebben ze eigen dierenartsen en een laborante in dienst. Gezamenlijk zijn ze verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg van de nieuwe binnen gebrachte dieren en de 300 dieren waar het opvangcentrum voor zorgt. Dankzij donaties van allerlei noodzakelijke apparatuur , heeft de LWC dierenkliniek zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de beste in Kameroen.

MEDISCHE HULPTegenwoordig heeft het diagnostisch laboratorium de mogelijkheid om alle basis hematologische, parasitaire en microbiologische analyses uit te voeren, waardoor men in staat is om hoogwaardige zorg te leveren aan alle dieren die in het opvangcentrum aanwezig zijn. U kunt ons helpen dit te continueren door via de knop hiernaast een donatie te geven.

We zijn altijd bezig om de dierenkliniek verder te ontwikkelen. Hiervoor zijn donaties, maar ook laboratoriumapparatuur en medicijnen altijd van harte welkom. Als u een dierenarts bent of medisch geschoold en in het bezit bent van 2ehands apparatuur dat u zou willen afstaan, neemt u dan alstublieft contact met ons op via de mail: info@limbewildlife.org.

Dierenartsen zijn ook van harte welkom om als vrijwilliger ervaring op te komen doen met wilde dieren in onze dierenkliniek. Hier kunt u meer lezen over het vrijwilligerwerk dierenartsen.