Home   Profile   Esteban

EstebanEsteban, een volwassen mannetjes Mangaby, arriveerde vanuit Douala in het opvangcentrum. Nadat zijn familie was vermoord voor het apenvlees, werd hij illegaal als huisdier gehouden. Hier werd hij in een houten kist van 50x60x30cm gestopt, die aan alle zijdes met spijkers was dicht getimmerd. Oh wat een nachtmerrie moet dit voor Esteban zijn geweest.

Op dit moment is Esteban aan het begin van zijn 90 dagen quarantiane periode. In deze periode kan hij tot rust gaan komen. Krijgt hij speciale zorg van de dierenartsen en de dierenverzorgers en gaat hij nog 3 gezondheidsonderzoeken krijgen. Na zo lange tijd in het donker te moeten hebben geleefd, heeft hij nog een lange weg om te gaan herstellen. Uiteindelijk zal hij weer een nieuwe familie en een fijn leven gaan krijgen. En dat heeft hij na alle ellende die hij heeft mee moeten maken, ook dik en dubbel verdiend !!! Alleen door donaties is het mogelijk om apen zoals Esteban op te kunnen vangen en hem weer een fijn leven te gaan geven. 

Voor € 3,- per maand helpt u al mee aan de eerste opvang van een aap. Doneer door op de knop hiernaast te klikken! Dan helpt u mee om apen zoals Esteban op te kunnen vangen !