Home   Profile   Jojo

JojoChimpansee JoJo werd als kleine baby op de illegale markt door een Griekse zakenman gekocht. JoJo leefde in een smalle kooi van 2m x 2m x 1m in de achtertuin van de Griekse zakenman voor meer dan 12 jaar.

Omdat JoJo zo vaak ontsnapte en agressief begon te worden, realiseerde de eigenaar zich, dat een aap toch niet geschikt was als huisdier. Dus belde hij het LWC opvangcentrum om te vragen of ze JoJo op wilde komen halen. In het begin was het agressieve gedrag van JoJo een groot probleem. Maar na enkele jaren heeft hij geleerd zich als een goede chimpansee te gedragen. Momenteel woont JoJo samen met zijn maten in de kleinere chimpansee groep. Omdat JoJo ook in het opvangcentrum continue ontsnapte, zit hij nu in de extra beveiligde buitenruimte. Samen met andere uitbrekers. Hij vlooit zijn soortgenoten en speelt de hele dag met zijn maten. Hij heeft het nu echt reuze naar zijn zin !

Voor € 3,- per maand helpt u al mee aan de eerste opvang van een aap. Doneer door op de knop hiernaast te klikken! Dan helpt u mee om apen zoals Jojo op te kunnen vangen !