Home   Profile   Whisky

WhiskyWhisky, een 5 maanden oude drill (Mandrillus leucophaeus), arriveerde in de avond van 13 July 2013 nadat ze in beslag was genomen in het dorpje Ossing.

Whisky was in een hele slechte conditie. Ze had een gezwollen kaak en gezwollen oogleden en ze was uitgedroogd. Ze was zoveel vitamines en mineralen tekort gekomen, terwijl ze als huisdier gehouden werd. Ook kreeg ze als huisdier iedere dag alcohol, waardoor haar lever enorm beschadigd is. Hiervoor hebben de dierenartsen haar nauwlettend in de gaten gehouden.

Nadat ze lichamelijk en geestelijk volledig was hersteld, is ze bij Ossing en Nnoko, twee jonge drills geïntroduceerd. Deze 3 kleintjes werden direct dikke vrienden ! Ze zijn de hele dag samen aan het spelen en elkaar aan het vlooien. Na getuige te zijn geweest van het afslachten van haar eigen moeder, is de weg naar een nieuw leven voor Whisky begonnen.

Voor € 3,- per maand helpt u al mee aan de eerste opvang van een aap. Doneer door op de knop hiernaast te klikken! Dan helpt u mee om apen zoals Whisky op te kunnen vangen !